Loading...

Termeni si conditii de utilizare

Accesarea și folosirea www.vopseleauto.com implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos.

Site-ul www.vopseleauto.com este proprietatea SC Vip Auto Distribution SRL cu sediul social in Pitești, Str. Depozitelor, nr. 31 bis, Jud. Argeș, inregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J03/868/1993, CUI RO4171410.

1.Definitii si termeni

Client – persoana fizica/juridica care efectueaza o Comanda

Vanzator – societatea comerciala SC Vip Auto Distribution SRL cu sediul social in Pitești, Str. Depozitelor, nr. 31 bis, Jud. Argeș, inregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J03/868/1993, CUI RO4171410

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator, prin care Clientul transmite Vanzatorului intentia sa de cumparare a produselor prezentate pe site

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate Clientului, de catre Vanzator.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distantaPrevederi generale

2. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul (imagini, texte, elemente de grafică web și alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afișat, transmis sau înregistrat fara acordul prealabil, în scris, al VIP AUTO DISTRIBUTION SRL. Acesta este proprietatea VIP AUTO DISTRIBUTION SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei VIP AUTO DISTRIBUTION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

3. Informații generale despre produse

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, iar specificațiile produselor sunt conforme cu specificațiile producătorului și cu Fișa Tehnică a produselor. Pentru o utilizare optimă respectați Fișa Tehnică a produselor.

Produsele sunt destinate doar pentru uz profesional, în condiții de siguranță. Vopselurile auto se clasifică în categoria substanțelor periculoase și este obligatorie folosirea echipamentelor de protecție adecvată, în timpul utilizării acestora. Consultați Fișa de Securitate înainte de utilizare!

Vip Auto Distribution nu își asumă nici o responsabilitate pentru modul de întrebuințare de către Utilizatori / Clienți / Cumpărători a produselor pe care le comercializează.

3. Preț

Prețurile prezente pe site conțin TVA (19 %) și sunt finale. Prețurile sunt cele de la data comandării produselor, indiferent de eventualele modificări ulterioare ale prețurilor.

Prețurile pot fi actualizate oricând.

4. Inregistrare comanda

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.vopseleauto.com, clientul isi exprima acordul cu forma de comunicare, prin e-mail sau telefonic, prin care vopseleauto isi desfasoara activitatea comerciala.

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul in cos si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

Important!

Orice persoana care viziteaza site-ul www.vopseleauto.com si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei Vip Auto Distribution SRL. isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: Vip Auto Distribution SRL sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Vip Auto Distribution SRL in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

5. Livrarea produselor

Magazinul nostru online, www.vopseleauto.com, ofera serviciul de livrare rapida, prin firme de curierat rapid, exclusiv pe teritoriul Romaniei. Pentru intarzierile ce pot aparea, dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat, nu suntem raspunzatori,dar va stam la dispozitie cu informatii privind stadiul livrarii coletului, precum si inaintarea catre firma de curierat a unui mesaj, pentru urgentarea livrarii.

Termenul de livrare al coletelor este intre 1 – 2 zile lucratoare, din momentul in care ati primit confirmarea comenzii, pe adresa dumneavoastra de e-mail, iar comenzile plasate in cursul zilelor de sambata si duminica sau sarbatori legale, vor fi expediate in prima zi lucratoare.

Taxa de transport este de 25 lei pentru comenzi mai mici de 400 lei, tva inclus. Pentru comenzi mai mari de 400 lei, tva inclus, transportul comenzilor este gratuit.

6. Modalități de plată

6.1 Tarnsfer Bancar & Ramburs

Plata produselor se poate face prin ordin de plata bancar sau ramburs, direct la agentul firmei de curierat care predă coletul.

6.2 Plata cu cardul prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele vopseleauto.com.

7. Garanția produselor

Condițiile de garanție acordate produselor livrate sunt în conformitate cu Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, actualizată.

8. Politica de returnare a produselor

Conform OUG 34/2014 aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului sa ne instiintati prin email la vanzari@vopseleauto.com de intentia dumneavoastra de returnare, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

In cazul in care Comanda este achitata, Vip Auto Distribution SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata prin virament bancar in contul pe care clientul il va transmite.

Vip Auto Distribution SRL va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care decideti sa va retrageti din Contract, puteti trimite un email la adresa vanzari@vopseleauto.com. Va rugam sa mentionati numele pe care ati plasat comanda sau numarul comenzii si produsul pe care doriti sa-l returnati.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de produsul achizitionat, cumparatorii ne pot contacta in scris la adresa vanzari@vopseleauto.com. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

9. Bunuri pentru care nu sunt acceptate returnări

Toate produsele care se comercializează pe site-ul vopseleauto.com sunt noi, în ambalajul lor original (exceptând vopselurile preparate în laboratorul propriu, după cod de culoare furnizat de către Cumpărător).

Nu se acceptă returnarea următoarelor produse:

- Vopsea gata preparată după cod de vopsea / denumire vopsea specificate de către Cumpărător

- Produse ale căror ambalaj original a fost desigilat sau deteriorat

- Produse care prezintă urme de utilizare

10. Litigii

Prin folosirea site-ului www.vopseleauto.com (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si Conditiile" de mai sus.

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.vopseleauto.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

11. Dispozitii finale

Societatea Vip Auto Distribution SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-lui www.vopseleauto.com si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila.

Vip Auto Distribution SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.vopseleauto.com, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. Vip Auto Distribution SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.vopseleauto.com, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.