Loading...

Garanția produselor

Condițiile de garanție acordate produselor livrate sunt în conformitate cu Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, actualizată.

Politica de returnare a produselor

Conform OUG 34/2014 aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului sa ne instiintati prin email la vanzari@vopseleauto.com de intentia dumneavoastra de returnare, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

In cazul in care Comanda este achitata, Vip Auto Distribution SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata prin virament bancar in contul pe care clientul il va transmite.

Vip Auto Distribution SRL va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care decideti sa va retrageti din Contract, puteti trimite un email la adresa vanzari@vopseleauto.com. Va rugam sa mentionati numele pe care ati plasat comanda sau numarul comenzii si produsul pe care doriti sa-l returnati.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de produsul achizitionat, cumparatorii ne pot contacta in scris la adresa vanzari@vopseleauto.com. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Bunuri pentru care nu sunt acceptate returnări

Toate produsele care se comercializează pe site-ul vopseleauto.com sunt noi, în ambalajul lor original (exceptând vopselurile preparate în laboratorul propriu, după cod de culoare furnizat de către Cumpărător).

Nu se acceptă returnarea următoarelor produse:

- Vopsea gata preparată după cod de vopsea / denumire vopsea specificate de către Cumpărător

- Produse ale căror ambalaj original a fost desigilat sau deteriorat

- Produse care prezintă urme de utilizare