Loading...

Despre noi

Vopsele Auto este un magazin specializat in importul si distributia unui portofoliu complet de produse premium necesare procesului de vopsitorie auto. Suntem prezenti in piata din anul 1993, cu o experienta vasta si o retea solida de parteneri pe intreg teritoriul Romaniei.

Vopsele Auto se diferentiaza prin calitatea produselor – comercializand cele mai mari brand-uri din domeniu, la preturi extrem de competitive. Se diferentiaza printr-un sistem avantajos de fidelizare a clientilor recurenti si bineinteles, prin cei peste 25 de ani de experienta in industrie.

Sediul central si laboratorul de preparare a vopselelor in functie de codurile de culoare a autoturismelor sunt este localizat in Pitesti, insa reusim sa deservim nevoile clientilor si partenerilor nostri la nivel national prin intermediul magazinului online si a serviciului de asistenta telefonica.

Continuam sa diversificam portofoliul de produse, dorind sa acoperim intreg procesul de vopsire a unui autoturism, de la pregatirea suprafetei de vopsire si pana la detailing/finish. Astfel, aducem in atentia clientilor nostri vopsele auto disponibile intr-o gama larga de culori, scule, instrumente si accesorii necesare vopsitorului profesionist.